Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Ξέχασα τον κωδικό μου Είσοδος μέσω facebook

Προσωπικά Στοιχεία
Επώνυμο:  *
Όνομα:  *
Όνομα πατρός:  *
Διεύθυνση E-Mail:  *
Επάγγελμα:  
Φωτογραφία:
Επιλέξτε εώς τρεις (3) πολιτικούς τομείς:
Τοποθεσία
Διεύθυνση:  *
Τ.Κ.:  
Νομός:  *
Δήμος:  *
Επικοινωνία
Κινητό τηλέφωνο:  *
Δεύτερο τηλέφωνο:  
Επιθυμητός Κωδικός εισόδου
Κωδικός:  *
Επαλήθευση Κωδικού:  *
Εγγραφή μέσω Facebook

Τι προσφέρει το portal.enosi-kentroon.gr;

Αποτελεί τον επίσημο τόπο καταχώρησης και συνάντησης των μελών της Ένωσης Κεντρώων. Κάθε μέλος, για να αποτελέσει ζωτικό κομμάτι του κόμματος, πρέπει να καταχωρηθεί στην τρέχουσα διαδικτυακή εφαρμογή. Μέσα από αυτή το κάθε μέλος διατυπώνει τις απόψεις και τις προτάσεις του στον πολιτικό τομέα ενδιαφέροντός του. Όλο το περιεχόμενο τίθεται υπόψη του προέδρου και της κοινοβουλευτικής ομάδας. Η διαδικτυακή αυτή εφαρμογή είναι ο πιο δόκιμος τρόπος πολιτικής συμμετοχής στη συγκρότηση και διαμόρφωση της ιδεολογικής ταυτότητας της Ένωσης Κεντρώων για τα μέλη της σε όλη την Ελλάδα.

Μπορώ να ανεβάσω τις θέσεις μου προς Διαβούλευση και ένταξη στο πρόγραμμα του κόμματος;

Ναι. Η Διαβούλευση θέσεων της Ένωσης Κεντρώων είναι προσβάσιμη μόνο στα Μέλη του κόμματος. Κάθε μέλος μπορεί να δημοσιεύσει την πρόταση ή το άρθρο του και να σχολιάσει άλλες καταχωρήσεις. Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος (άνευ εγκρίσεως) για τα μέλη. Η προσθήκη νέων άρθρων από τα μέλη είναι δυνατή. Η δημοσίευσή τους γίνεται κατόπιν έγκρισης των διαχειριστών, οι οποίοι μεριμνούν για έναν βασικό ποιοτικό έλεγχο (πχ ορθογραφία, συντακτικό). Σας προτρέπουμε να συμμετέχετε ώστε να διαμορφώσουμε όλοι μαζί το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της Ένωσης Κεντρώων.

Γιατί να εγγραφώ;

Η εγγραφή σας στο σύστημα είναι δωρεάν και αποτελεί την ελάχιστη δυνατή διασφάλιση για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της περιοχής των μελών μας. Τα στοιχεία σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλον λόγο πέραν της χρήσης της Ένωσης Κεντρώων για τη λειτουργία του πολιτικού μας σχηματισμού.

Τι γίνεται μετά την εγγραφή μου;

Μετά την εγγραφή σας το αρμόδιο τμήμα διαχειριστών του portal.enosi-kentroon.gr θα ελέγξει τα στοιχεία της καταχώρησής σας ώστε να σας επιτρέψει τη συμμετοχή στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε πολύ ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων που υποβάλλετε. Η έγκριση της εγγραφής σας γίνεται από τους διαχειριστές της εφαρμογής και συνήθως εντός 24 ωρών. Όταν εγκριθείτε, θα λάβετε σχετικό μήνυμα.

Είναι τα στοιχεία μου ασφαλή;

Φυσικά. Το portal.enosi-kentroon.gr δεσμεύεται να χρησιμοποιεί τα στοιχεία που θα υποβάλλετε στην παρούσα φόρμα μόνο για λόγους επικοινωνίας μας μαζί σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους.